File:Escut d'Alt Àneu.svg

Contenuti de pajine no soportà in altre łéngue.
Da Wikipedia, l'ençiclopedia libara.

File orixenałe(file en formato SVG, dimension nominałi 602 × 841 pixel, dimension del file: 246 KB)

Sto file el vien da Wikimedia Commons e se połe dopararlo in altri projeti. Sto cuà vien mostrà ła descrision prexente in te ła pajina de descrision del file.

Somario

Stemma
InfoField
Català: d'Alt Àneu, Lleida, Espanya.
English: Alt Àneu, Lleida, Spain.
Español: de Alto Aneu, Lérida, España.
Blasonatura
InfoField
Català: Escut caironat quarterat: 1r. de gules, un castell obert d'or acompanyat de 3 palles d'or posades en banda a cada costat; 2n. d'argent, un agnus Dei ajagut reguardant de porpra nimbat d'or portant una banderola de gules carregada d'una creu plena d'argent i amb l'asta creuada d'or; al 3r, d'argent, un isard arrestat contornat de sinople; i al 4t, una creu patent tripartida d'or. Per timbre una corona mural de poble.
Español: Escudo embaldosado cuartelado: en el 1º, de gules, un castillo abierto de oro acompañado de tres pajas de lo mismo puestas en banda a cada lado; en el 2º, de plata, un agnus Dei echado reguardante de púrpura nimbado de oro, llevando una bandera de gules cargada con una cruz llena de plata y con el asta cruzada de oro; en el 3º, de plata, un rebeco arrestado contornado de sinople; y en el 4º, de gules, una cruz patada tripartida de oro. Al timbre, una corona mural de pueblo.
Riferimenti
InfoField
Català: ANUNCI relatiu a l'aprovació de l'escut heràldic del municipi d'Alt Àneu. (in català) (pdf). DOGC núm. 1241. Generalitat de Catalunya (1990-01-12) Retrieved on 13 April, 2012. CORRECCIÓ D'ERRADA a l'Anunci relatiu a l'aprovació de l'escut heràldic del municipi d'Alt Àneu (in català) (pdf). DOGC núm. 1356. Generalitat de Catalunya (1990-10-19) Retrieved on 13 April, 2012.
Español: ANUNCIO relativo a la aprobación del escudo heráldico del municipio de Alt Àneu. (in español) (pdf). DOGC núm. 1241. Generalidad de Cataluña (1990-01-12) Retrieved on 13 April, 2012. CORRECCIÓN DE ERRATA en el Anuncio relativo a la aprobación del escudo heráldico del municipio de Alt Àneu (in español) (pdf). DOGC núm. 1356. Generalidad de Cataluña (1990-10-19) Retrieved on 13 April, 2012.
Data 23 zugno 2009
Artista
InfoField
ESCJosep
Provenjiensa

Opara propia

 
Questa grafica vettoriale non specificata secondo il W3C è stata creata con Inkscape .
 
Questa immagine vettoriale include elementi che sono stati presi o adattati da questa:
Corona mural - poble.svg.
 
Questa immagine vettoriale include elementi che sono stati presi o adattati da questa:
Escut de Sorpe.svg.
 
Questa immagine vettoriale include elementi che sono stati presi o adattati da questa:
Escut d'Isil i Alós.svg.
 
Questa immagine vettoriale include elementi che sono stati presi o adattati da questa:
Escut d'Alforja.svg.
Liçensa
(Ridoparar sto file)
Insignia Su sta imagine se vede na bandiera, un stema, un sigilo o qualche altro segno de distinsion uficiale (insignia). L'uso de sti sìnboli el xe sogeto a restrission in diversi paesi. Ste restrission le xe indipendenti dal stato del copyright.
Mi, che detegno el dirito d'autor su sta opera, la pùblico qua soto la seguente licensa:
w:it:Creative Commons
atribussion
Sto file el xe soto la licensa Creative Commons Atribusion 3.0 Unported
Te si libaro:
  • de spartire in jiro – de copiar, distribuir e trasmétar sta opera
  • de modifegar – de adatar sta opera
Soto le seguenti condision:
  • atribussion – Te ghe da atribuir ƚa paternità de ƚ'opera ne i modi indicà de l'autor o da chi te gà dà l'opera en lisensa, e en modo tale da no sugerir che lori i sia d'acordo con ti o col modo che te dòpari l'opera.
Altre version

Didascalie

Aggiungi una brevissima spiegazione di ciò che questo file rappresenta

Elementi ritratti in questo file

raprezenta a

Istoria del file

Schicia so on grupo data/or pa vedare el file come che el se presentava in tel momento indegà.

Data/OraMiniaduraDimensionUtenteComento
In ultima16:40, 3 mar 2011Miniadura de la version de le 16:40, 3 mar 2011602 × 841 (246 KB)EscjosepEstil nou
12:16, 25 xug 2009Miniadura de la version de le 12:16, 25 xug 2009605 × 975 (211 KB)XavigivaxLes càrregues són absices, no movents. A part de ser-ho, ho han de semblar.
15:35, 23 xug 2009Miniadura de la version de le 15:35, 23 xug 2009605 × 975 (225 KB)ESCJosep{{Information |Description={{ca|1=Representació de l'escut d'Alt Àneu, Lleida, Espanya. ''Escut caironat quarterat: 1r. de gules, un castell obert d'or acompanyat de 3 palles d'or posades en banda a cada costat; 2n. d'argent, un agnus Dei ajagut reguard

Ła pajina che vien ła dopara sto file:

Doparasion globałe del file

St'altre wiki cua le dopara sto file:

Varda ła doparasion globałe de sto file.

Traesto fora da Wikipèdia - L'ençiclopedia łìbara e cołaboradiva in łéngua Vèneta "https://vec.wikipedia.org/wiki/File:Escut_d%27Alt_Àneu.svg"